Kinderteam Health Plus 

Het kinderteam is speciaal opgezet voor kinderen die net iets meer zorg nodig hebben. Het kinderteam heeft alle krachten van de afzonderlijke zorgverleners gebundeld om zo nodig specifiekere zorg te kunnen aanbieden. 

TEAM = Together Everyone Achieves More
Team staat voor ‘Together Everyone Achieves More’ of simpelweg ‘samen bereikt iedereen meer’. Volgens deze visie werkt ons kinderteam. Problemen in de ontwikkeling van het kind zijn vaak geen op zich staande problemen. Deze problemen kunnen zich op meerdere ontwikkelingsgebieden voordoen zoals fijne motoriek, grove motoriek, spraak- en taalontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en/of problemen in de opvoeding. Ligt de hulpvraag op meerdere ontwikkelingsgebieden, dan overlegt het kinderteam hierover om u en uw kind de juiste hulp te kunnen bieden. Dit overleg is tevens noodzakelijk om de begeleiding rondom uw kind zo optimaal mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Deelnemers aan het kinderteam zijn:

  • Kinderfysiotherapeut
  • Kinderergotherapeut
  • Logopedie
  • Kinder- en Jeugdpsychologie
  • Dietetiek
  • Osteopathie 

Is het kinderteam ook de oplossing voor uw kind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kinderteam_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden