Voor wie is deze training bestemd?

De doelgroeptraining COPD is speciaal voor mensen met COPD. Maar natuurlijk kunnen mensen met een andere longaandoening, niet vallend onder COPD, ook deelnemen aan deze training. 

COPD wordt in vier stadia onderverdeeld, ook wel GOLD klasse genoemd. Actieve oefentherapie is effectief voor GOLD klasse I, II en III. Is GOLD klasse I of II bij u gediagnosticeerd, dan voldoet u aan de criteria voor deelname aan een beweegprogramma. Heeft u de diagnose GOLD klasse III dan kunt u deelnemen aan de doelgroeptraining. Gebruikt u zuurstof en wilt u toch graag trainen? Ook dat kan uiteraard, het gebruik van zuurstof hoeft geen belemmering op te leveren tijdens het trainen! 

Het programma wordt helemaal op u als individu aangepast. Voordat u begint aan het oefenprogramma wordt er een individuele intake gepland met één van onze fysiotherapeuten. Tijdens deze intake wordt middels een gesprek en diverse testen uw huidige conditieniveau bepaald. Aan de hand van deze uitkomsten wordt er een oefenprogramma op maat geschreven. 

Na 12 weken trainen (2x per week) vindt een evaluatie plaats. Daarna wordt het verdere traject bepaald.

COPD_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden