Fitness

Fitness

Fitnessen? Ook dat kan binnen het gezondheidscentrum in Oirsbeek!
Binnen ons sportaanbod kunnen wij u diverse abonnementsmogelijkheden aanbieden.

5-weken-programma

Om inzicht te krijgen in uw gezondheid en leefpatroon starten we dit programma met een intake. Deze intake neemt ongeveer een uur in beslag en zal beginnen met een persoonlijk gesprek met één van onze fysiotherapeuten. Hierna wordt er een fysieke inspanningstest gedaan (submaximaal test op fietsergometer en krachttest). Aan de hand van de verkregen resultaten wordt een persoonlijk programma voor u opgesteld.

Vervolgens komt u gedurende 5 weken, 2 keer per week, onder begeleiding van een fysiotherapeut (i.o.) sporten. Het programma is zo opgesteld dat het op de juiste manier uitgebouwd/verhoogd kan worden om uw persoonlijke doel te bereiken.

Na 5 weken wordt het programma geëvalueerd. De testen welke aan het begin zijn afgenomen zullen ook nu weer worden afgenomen zodat de vooruitgang gemonitord kan worden.

Begeleide fitness

U komt sporten op een van onze begeleide fitnessuren. Tijdens deze uren is er altijd een fysiotherapeut (i.o.) aanwezig in de fitnessruimte welke u zal begeleiden tijdens uw persoonlijke fitnessprogramma. Twee keer per jaar worden de testen herhaald zodat uw fitnessprogramma altijd up to date is.

Vrije fitness

U traint op de tijden welke u het beste uitkomen (binnen de uren van onze vrije fitness) Door in te loggen op de computer, activeert u uw persoonlijk programma waarna uw training kan beginnen. Uw trainingsresultaten zullen worden vastgelegd, zodat de begeleider deze regelmatig kan uitlezen. Via het systeem kunt u contact hebben met uw begeleider en hem/haar vragen stellen wanneer deze niet aanwezig is. Ook wanneer u kiest voor fitness zonder begeleiding worden de testen twee keer per jaar herhaald.

Let op: tijdens de vrije fitnessuren is er dus niet altijd een begeleider aanwezig in de fitnessruimte!
Klik HIER voor ons lesrooster

Fitness_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden