Mastergym

Mastergym 

Als bewegen niet meer vanzelf gaat.

Mastergym is bewegen voor 55+ers die nauwelijks, tot niet meer, mobiel zijn. Bewegen in een gezellige en ontspannen sfeer onder professionele begeleiding staat bij Mastergym voorop. Met als doel bewegen, maar zeker ook het hebben en ervaren van plezier in bewegen. Daarnaast is het opdoen van (nieuwe) sociale contacten een van de speerpunten van Mastergym.
Na afloop van het uurtje bewegen bieden wij u de mogelijkheid om samen na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Mastergym is bedoeld voor iedereen van 55 jaar of ouder die om wat voor reden dan ook, nauwelijks tot niet meer mobiel kan zijn en toch graag een of twee keer per week een uurtje wil bewegen onder professionele begeleiding. Mastergym is er voor iedereen die slecht mobiel is. Alle oefeningen worden namelijk uitgevoerd vanaf een stoel. Uiteraard bestaat de mogelijkheid bepaalde oefeningen staand uit te voeren indien dit binnen uw mogelijkheden ligt. Kortom als bewegen niet meer vanzelf gaat bent u bij Mastergym op de juiste plaats!

Iedereen wordt ouder. Door de toenemende leeftijd vinden er allemaal veranderingen plaats in ons lichaam, de een ervaart hierdoor meer klachten en problemen dan de ander. Oefening en bewegingen hebben een grote invloed op dit verouderingsproces.

De lessen worden uitgevoerd vanaf een stoel waarbij de nadruk altijd op een andere lichaamsregio zal liggen. Tijdens de lessen wordt telkens anders materiaal gebruikt om de lessen afwisselend te houden. De aanbiedvorm van de lessen wisselt ook iedere keer, van meer sport- & spelvormen tot oefenvormen.
Bij alle oefeningen wordt per persoon bekeken wat wel en niet mogelijk is. Dit om ervoor te zorgen dat ieder op zijn of haar persoonlijke niveau deel kan nemen aan Mastergym.

Voordat u begint aan Mastergym wordt middels een intake uw persoonlijke niveau bepaald. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal testen. Elk half jaar zullen deze testen worden herhaald en wordt uw programma aangepast.

Mastergym_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden