Spinning

Spinning is een uitdagende groepsles om uw conditie te verbeteren. Wanneer u eenmaal begonnen bent, bent u niet meer te stoppen!

Bij Spinning bepaalt u zelf de weerstand van de fiets. Hierdoor is spinning toegankelijk voor iedereen, of u nu jong, oud, beginnend sporter of gevorderd bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau! Tijdens een uurtje spinning verbrandt u erg veel calorieën, het is een ware aanrader voor iedereen die zijn/haar conditie en uithoudingsvermogen wil verbeteren.

Spinning is de groepsles waarbij u rijdt op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Tijdens deze indoor cycling workout wordt u begeleid door een gecertificeerde instructeur. De les zal altijd beginnen met het instellen van de fiets. Vervolgens past u tijdens de les het tempo en de weerstand aan op uw eigen niveau. Met Spinning haalt u dus altijd het uiterste uit uzelf! Door verschillende posities aan te nemen op de fiets en continu van weerstand te veranderen blijft de les het gehele uur een uitdaging!

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden