Jeugdfitness

Jeugdfitness

Lijkt uw kind fitnessen leuk maar kan hij of zij vanwege de leeftijd niet terecht in een regulier fitnesscentrum of heeft u als ouder liever dat uw kind sport onder professionele begeleiding? Dan kan uw kind bij ons komen fitnessen!

Jeugdfitness is er speciaal voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar. De laatste jaren zien we de ontwikkeling dat niet alleen jongeren en volwassenen gaan fitnessen maar dat kinderen dit ook steeds vaker als sport (erbij) willen doen. Veel fitnesscentra zijn hier niet op bedacht. Apparatuur welke niet aansluit aan de grootte van kinderen en gewichten welke veel te zwaar zijn voor kinderen zijn de belangrijkste knelpunten. Bij ons kunnen kinderen vanaf 8 jaar terecht in de fitness. Onder professionele begeleiding werkt ieder kind aan zijn of haar persoonlijke fitnessprogramma. 

We starten met een korte warming-up van vijf minuten in de vrije oefenzaal, vervolgens gaan we de fitnessruimte in. Hier werken de kinderen aan conditie en kracht door middels van de fitness apparatuur. Naast de krachtapparatuur welke in de fitnessruimte staat worden er ook losse krachtoefeningen gedaan. Deze losse krachtoefeningen kunnen variëren afhankelijk van het individuele doel van het kind. Vijf minuten voordat de les is afgelopen wordt de cooling-down in spelvorm gestart.

Jeugdfitness_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden