Wat is fysiotherapie?

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door het ouder worden.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Samen met hem/haar werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel mogelijk het beste resultaat te laten behalen.   Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Fysio_01

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden