Overgewicht? Denk daar niet te licht over!

Voor wie? 

Ons maatwerk-programma is gemaakt voor alle kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar. 
Ieder kind is anders, daarom vinden wij maatwerk zo belangrijk! Er zijn echter 

Het zes maanden durende programma is opgezet vanuit drie aandachtsgebieden:
1. Voeding
2. Sport
3. Mindset

Voeding:

Het is niet zozeer de hoeveelheid voeding die ervoor zorgt dat kinderen te zwaar worden als wel de samenstelling ervan. Wij adviseren u over een gezond en uitgebalanceerd eetpatroon.

Sport:

Tijdens onze sportlessen laten we de deelnemers kennismaken met allerlei soorten teamsport (voetbal, handbal, tennis, judo, etc.). Sporten in teamverband is namelijk leuk. Deel uitmaken van een team enthousiasmeert en stimuleert om ook na beëindiging van het programma door te blijven gaan met sporten.
Vóóraf voert onze fysiotherapeut een uitgebreide screening uit en andere testen uit. Op basis van die gegevens stellen we samen met het kind of de jongere de doelen op.
Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats. Bij de eindevaluatie verzorgen we ook een goede overdracht naar de sportclub.

Mindset:

Gewicht verliezen gaat niet vanzelf. Daar moet je wat voor doen. En nog belangrijker: het vergt een andere levensstijl die je moet zien vol te houden, want anders ontstaat het jojo-effect. Het is belangrijk dat er een besef is dat ‘de knop om moet’. 

Download HIER onze flyer!

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden