Overgewicht? Denk daar niet te licht over!

Heeft uw kind overgewicht? Kom nu in actie!

Steeds meer kinderen kampen op steeds jongere leeftijd met overgewicht. De cijfers liegen er niet om: in Nederland is 1 op de 8 kinderen te dik! Soms zijn er medische oorzaken of is er een erfelijke aanleg, maar in veel gevallen ontstaat overgewicht door ongezond eten en te weinig beweging!

Vaar niet blind op de hoop dat uw kind hier vanzelf overheen groeit, want in veel gevallen gebeurt dat niet! Een ietwat mollige peuter van nu zal ook in zijn puberjaren te zwaar zijn en daar veel last van ondervinden. Zowel mentaal, want te dik zijn is slecht voor het zelfvertrouwen, als lichamelijk. (Ernstig) overgewicht brengt nu eenmaal gezondheidsrisico’s met zich mee. Die nemen met het ouder worden alleen maar toe.

Doorbreek dat patroon en kom in actie. Health Plus helpt u daarbij. Wij bieden een op maat gemaakt programma voor kinderen met (beginnend) overgewicht in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Maatwerk is belangrijk, omdat ieder kind anders is.

Download HIER onze flyer!

GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN PERSOONLIJKE ANALYSE?

Stel hiernaast direct een vraag of vul ons uitgebreidere contactformulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 046 457 00 60

* Verplichte velden