Pijntje? Whats App Fysio?!

01 september 2016

Pijntje? WhatsApp Fysio?! Gratis, snel en deskundig advies van Health Plus via WhatsApp! Heb je een vraag of wil je tips over een pijnklacht/blessure? Stuur een WhatsApp-berichtje naar 06 - 14 43 00 66 en wij beantwoorden je vraag! Gratis en vrijblijvend!

De voordelen van WhatsApp Fysio?! op een rij:

  • Direct antwoord op je vragen;
  • Snel inzicht in je klacht(en)
  • Tips om de klacht(en) te kunnen verlichten;
  • Contact met een deskundige fysiotherapeut;
  • Gratis en geheel vrijblijvend!

Hoe werkt het?
Met WhatsApp Fysio?! krijg je gratis en snel een inschatting van je (pijn)klacht(en) door een fysiotherapeut! Sla telefoonnummer   06 - 14 43 00 66 op in je telefoon en stuur een WhatsApp-bericht.
Geef in het WhatsApp-bericht een duidelijke beschrijving van de (pijn)klacht(en).Stuur optioneel ook een foto en/of video mee. De fysiotherapeut maakt vervolgens een inschatting van je (pijn)klacht(en) en geeft je waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten. Gratis!
Indien gewenst zal de fysiotherapeut een afspraak met je inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Zo gemakkelijk is het!

Let op: de informatie de je ontvangt via WhatsApp (Fysio?!) is alléén bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die je onverhoopt ondervindt als gevolg van communicatie via WhatsApp (Fysio?!). Bij twijfel dien je te allen tijde een reguliere afspraak te maken met een medisch specialist. De fysiotherapeut kan je hierover meer vertellen. WhatsApp Fysio?! is op geen enkele wijze verbonden aan WhatsApp Inc.

Pijntje? Whats App Fysio?!

Meer nieuws