FYSIO BLIJFT OPEN!

14 december 2020

FYSIO BLIJFT OPEN! SPORT GESLOTEN

De fysiotherapie en de andere zorg binnen het gezondheidscentrum kan en mag gelukkig gewoon doorgaan. Onze sportfaciliteiten moeten wij helaas opnieuw sluiten vanaf morgen. Dit is de conclusie van wat het kabinet heeft moeten besluiten.

Wat betekent dit voor u?
Alle afspraken bij onze fysiotherapeuten kunnen gewoon doorgaan. Natuurlijk nemen wij hierbij de geldende hygiëne-voorschriften en maatregelen in acht. Bij binnenkomst ziet u welke maatregelen dit zijn.

Helaas kunt u tot en met 19 januari niet bij ons terecht voor fitness en groepslessen. Onze sporters ontvangen hierover nog een aparte mail.
Zodra er veranderingen worden aangekondigd die betrekking hebben op Health Plus hoort u dit natuurlijk van ons.

Blijf gezond en blijf fit!

FYSIO BLIJFT OPEN!

Meer nieuws